Weer terug thuis... - Reisverslag uit Breda, Nederland van Mark Simons - WaarBenJij.nu Weer terug thuis... - Reisverslag uit Breda, Nederland van Mark Simons - WaarBenJij.nu

Weer terug thuis...

Door: Koleet en Mark

Blijf op de hoogte en volg Mark

15 April 2009 | Nederland, Breda

Hallo allemaal,

Inmiddels zijn we alweer thuis, maar velen vroegen ons de site nog even af te maken met onze laatste belevenissen, dus bij deze:

In Bolivia zijn we naar de voetbalwedstrijd Bolivia - Argentinie geweest. Wat een wedstrijd! Wie had deze einduitslag verwacht: 6 - 1. Argentinie werd compleet ingemaakt (het gezicht van Maradona werd er niet vrolijker op). Groot feest dus op onze tribune!!
De laatste dag in Bolivia zijn we de 'Death Road' gaan berijden. Deze weg staat bekend om zijn gevaarlijkheidsfactor (resten van bussen konden we in de afgrond zien liggen en naast de weg staan vele kruizen). Mark heeft hem helemaal uitgereden; ik werd helaas een beetje ziek na een tijd (hoogte en diarree). Maar het uitzicht was geweldig (hoewel Mark hier niets van heeft gezien, want die wilde alleen maar als eerste zijn :-)).
Onze laatste week hebben we met onze vrienden Mark en Eline doorgebracht in New York. Een hele goede afsluiter! New York is echt 'the city that never sleeps'. We hebben alle grote sights bekeken: het vrijheidsbeeld, de vele lichtjes van Broadway, in de hoogte op het Empire State Building, Ground Zero (wat ze weer druk aan het opbouwen zijn), Central Park (met moeders die achter de kinderwagen aerobic aan het beoefenen zijn :-)) etc. Na deze week mochten we nog business-class onze reis beeindigen (aangezien onze vlucht overboekt was). Heerlijk!!!

Heel raar om nu weer thuis te zijn. Voor beide een beetje een dubbel gevoel, maar toch ook zeker wel weer heel fijn (geen gesjouw, schone kleding, vertrouwde warme douche en heerlijk bed). Mark gaat weer op zoek naar een baan, ik ben vandaag al weer begonnen met werken.

We willen iedereen bedanken voor de leuke reacties op onze site gedurende onze reis. Dat vonden we erg leuk en het deed ons ook zeker goed om berichtjes van het thuisfront te krijgen.

Voor de laatste keer,

Groetjes Koleta en Mark

• 16 April 2009 - 00:50

Mark Van Oorschot:

Suc6 met het gewone leventje en welkom back in de sleur!
    Suc6 met het zoeken naar werk Mark.
    En nu....Huisje boompje beestje? :D

• 16 April 2009 - 07:58

Eva:

Heey Mark en Koleta..
    Het was leuk dat we zo mochten meegenieten met jullie avontuur!
    Nu ik kan het 'normale'leven weer gaan beginnen ;)
    kus

• 16 April 2009 - 12:21

Lou:

Schatjes!!

Het is gewoon weer voorbij..!! wat gaat een half jaar toch snel! Ben wel blij dat jullie weer lekker hier zijn :)!!

• 17 April 2009 - 05:44

Linda:

Fijn, ook voor je familie, dat jullie weer veilig thuis zijn.
    Zie je graag weer weer eens aan de konijnenberg!

• 17 April 2009 - 08:33

Cor En Lia:

Welkom terug Mark en Koleta,

Bedankt voor de spannende en informatieve verhalen die jullie geschreven hebben, wij hebben ervan genoten.
    Nu weer de dagelijkse sleur maar met deze ervaring wordt die gauw verbroken.

Succes en tot ziens.

• 17 April 2009 - 11:56

Petra V D Heijden:

Via het mailadres van Kompaan kwam ik achter jullie site en heb ik snel even gekeken. Niet te lang want het is wel jaloersmakend moet ik zeggen. Begrijp nu wel helemaal dat je heimwee kunt hebben naar het reizen, wat zijn jullie op een mooie plekken geweest. Geniet van al deze herinneringen, groeten Petra

• 17 April 2009 - 16:36

Wij Hier:

en jullie daar ;)

Al zijn we een beetje blij dat wij nog hier zitten, kunnen we best jaloers zijn dat jullie weer terug thuis zijn (zeker met zo´n ontvangst! ...wat trouwens verwachtingen schept voor onze terugkomst.... ;)).
    Die rode gloed komt er niet helemaal door op de fotos. Laat hem dus nog maar een maandje staan Mark, want dat willen wij ook wel zien.
    Veel plezier de komende tijd. Het zal spannend worden. Hou ons up to date he!

besos,
    an y rene

ps. we zij biiiiiijna bij Machu Picchu. hahahahaha :)

• 18 April 2009 - 16:57

De Van Opstallekes:

jaja het is weer voorbij die mooie reis van jullie.Nu weer aan het werk en sparen voor de volgende reis.Wij hebben genoten vam jullie verhalen en foto's en video's.
    ps.Mark wat staat een baard jou leuk.
    Groetjes.

• 22 April 2009 - 10:41

Bianca:

Jaja jullie zijn weer thuis. Voor de oudertjes weer een pak van het hart en weer genieten van de aanwezigheid van jullie.
    Jullie verhalen waren top en een mooie herinnering voor jullie zelf. Wie weet op naar de volgende trip :)