De onthulling...
Door: Mark en Koleet
Blijf op de hoogte en volg Mark
21 Januari 2009 | Nieuw Zeeland, Queenstown
Hierbij de onthulling van onze spannende activiteit:
We zijn zojuist uit een vliegtuig gesprongen (skydive!), op een hoogte van 15.000 ft, oftewel 5000 meter!!!! :D:D:D
We moesten er een dagje langer op wachten aangezien het gisteren slecht weer was, maar nu hebben we het eindelijk gedaan en overleefd! Wat een climax en een fantastische ervaring.. De adrenaline stroomt nog volop door ons lijf :D
We hebben de hoogste sprong gedaan waarbij je geen zuurstof masker nodig hebt, slechts 300 meter hoger en we hadden aan het zuurstof gemoeten. De vrije val was maar liefst 65 seconden, echt ongekend!
Het uitzicht was echt prachtig, volgens onze Rough Guide en de Lonely Planet de mooiste in N-Z.
We gaan zometeen onze foto's en dvd's ophalen, dus die kunnen jullie allemaal zien als we terug zijn :D
AWESOME!
Groeten Mark en Koleta
oh ja, Mark gaat morgen nog een hoogtepunt beleven, maar hier lezen jullie de volgende keer nog over...
ps 2, Koleet hoopt dat haar neusgaten niet zo groot zullen zijn als die van haar kleinste broer tijdens zijn skydive.
21 Januari 2009 - 01:59
Mark Van Oorschot:
Awesome!
Zeker dat ik de film nog wel even wil komen bekijken bij jullie, de vorige keer beviel ook goed!;)
Mark gaat dit vervolgens nog eens toppen......?
Mijn gok is dat hij een haai gaat zien van erg dichtbij....?
Anders zou jij(Kee) wel mee het diepe induiken na zo'n vlucht.
SucceS -
21 Januari 2009 - 06:20
Kim (Haribo):
Gaaf, gaaf, gaaf!
Were flying high!, were flying high up to the sky!
Alweer zoiets gaafs! Ik ben echt een beetje jaloers hoor.
Groeten,
Kim -
21 Januari 2009 - 06:58
Rock On!:
de mijne zaten tenminste niet vol met donkere haren ;) -
21 Januari 2009 - 17:11
Lou:
Bikkels!!! Vet man!!! -
22 Januari 2009 - 18:46
Rianne:
Gaaf zeg!
jullie vermaken je nog steeds enorm zo te lezen, te zien en te horen! super!
kus Rianne -
23 Januari 2009 - 12:29
Dekkertjes:
Geweldig, alweer een ervaring rijker. We zijn erg benieuwd naar de dvd, we komen zeker een keertje kijken.
En ben gerust Koleet, jouw neusgaten kunnen echt niet zo groot zijn als die van jullie Rene.
We wachten vol smart op het volgende hoogtepunt.Groetjes. -
24 Januari 2009 - 10:24
Godefriedus:
Vette shit!!!
26 Januari 2009 - 07:23
Eva:
Hey Mark en Koleta,
Woowww echt gaaf (ik zal het niet durven)
Ik ben benieuwd naar de dvd... tja en nu ga ik wel extra goed kijken op de dvd naar jouw neusgaten Koleet! ;)
Nog veel plezier!
Ps ben benieuwd wat Mark zijn hoogtepunt nu was...Krijgen we dat snel te horen??
Kus,
Francois en Eva -
26 Januari 2009 - 09:06
Pleunet:
Wat een avonturen zeg, fantastisch gewoon! En het leuke is dat ik zo ook een beetje mee kan reizen met jullie... Volgens mij zal het moeilijk zijn om ooit weer aan een 'gewoon' leven te wennen, of niet? Maar dan ga je gewoon gauw nog eens op reis...Ik wens je een mooie voortzetting! Lieve groet,
Pleunet -
Hoeven 2 - Sprundel 2: afgelast (vriendschappelijk) -
27 Januari 2009 - 13:42
Elvina Adriaensen:
Hee mark en koleta,
Nou, ik dacht ook eens even?? jullie reisavonturen te gaan lezen..... wat hebben jullie al veel meegemaakt en beleeft zeg!!
Supergaaf!! Zo te lezen en te zien hebben jullie het nog goed naar jullie zin. Geniet er nog maar lekker van en we blijven jullie verhalen volgen hoor.
heel veel groetjes van John, Elvina, Mart en Sam -
27 Januari 2009 - 20:19
Tante Marja:
Hoi Mark en Koleta,
We zijn weer helemaal bij met de foto's bekijken.
Wat een verhalen en wat een mooie foto's.
En Koleta misschien een beetje laat,maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag.
De groetjes van ons allemaal en ook van Oma.
31 Januari 2009 - 10:25
M Monden:
He siem en koleet zwaar mooie fotos en coole filmpjes!
Siem heb je je gsm verloren of hoe zit t?Groeten uit t koude kikkerlandje! -
31 Januari 2009 - 14:13
Anton En Rietje:
hoi mark en koleta.
geweldig! jullie zijn op reis en hebben al veel landen gezien. wij wensen jullie nog heel veel plezier in jullie verdere reis, groetjes van ome anton en tante rietje. -
01 Februari 2009 - 14:19
Eline En Markie:
Heee maatjes, waar blijft het volgende verhaal??? We zitten met smart te wachten!!!
Dikke kus